2022-04-14 08:37Nyheter

Glad påsk!

Kan standardiserade digitala verktyg stödja kvalitetssäkrad svensk äldreomsorg?

Innan vi stänger datorerna för lite välförtjänt påskledighet, skickar vi på Raisoft en inbjudan till ett av vårens viktigaste evenemang - Vitalis 2022, Göteborg 17-19 maj. Där tar vi nämligen itu med rubricerade frågeställning. Inte enkelt men ack så angeläget!

Från Raisoft kommer Robin Lundgren, Jan Finell och Magnus Björkgren att vara med på mässan. Magnus är dessutom en av talarna på Vitalis i ämnet "Digitala beslutsstöd för standardiserad vårdbedömning i äldreomsorg – vad kan vi lära av Finland?" (tisdag 14.30-15). Superintressant!

Du hittar Raisoft i monter B09:69. Kontakta oss gärna per email om du saknar en biljett till mässan.

Och till sist, men absolut inte minst, vill jag önska alla en riktigt Glad Påsk! 


Om Raisoft

Raisoft är ett forskningsbaserat IT-företag som under 20 års tid levererat digitala beslutsstöd för bättre vård och omsorg. Systemet integreras med befintliga journalsystem och tillhandahåller standardiserade vårdbedömningar för vårdplanering, kvalitetsutveckling och resursplanering. Utveckling sker i nära samarbete med den internationella forskarorganisationen interRAI, verksam i ett 40-tal länder. Standarden är resultatet av omfattande klinisk forskning och testning genom interRAIs forskargrupp. Raisoft uppfyller högsta kvalitet och standard inom datasäkerhet med beprövade internationella certifikat. Raisoft är lokaliserat till Karleby, Finland, men är verksam i ett 10-tal länder. Nu introduceras Raisoft även i Sverige.


Kontaktpersoner

Nina Chydenius
Kundassistent Sverige
Nina Chydenius
Robin Lundgren
Verksamhetsansvarig Sverige
Robin Lundgren